Wie is SiR Goodwill?

Gastvrijheid zit in ons dna

Wij geloven in de kracht van een goede relatie tussen organisatie en gast. Want iedereen verdient het om als persoon gezien te worden.

Onze samenwerkingspartners kennen ons inmiddels wel, maar van nieuwe contacten krijgen wij regelmatig de vraag: “wie is SiR Goodwill?” Om maar met de deur in huis te vallen: onze naam komt niet van een geridderde meneer Goodwill.

SiR heeft dan ook niets te maken met het Engelse woord ‘sir’, maar het is een afkorting voor Service integrated Relationship. Die afkorting komt van SiR Intel, het bedrijf dat de basis vormt voor de werkwijze van SiR Goodwill. SiR Intel heeft een wetenschappelijk onderbouwde benadering geïntroduceerd, die wij eigen hebben gemaakt. We zijn daarnaast continu bezig met het ontwikkelen van de SiR Goodwill methode, aan de hand van de ervaring die we in de praktijk opdoen. Met deze mix van wetenschap en praktijk, leiden wij organisaties op om gastgericht te handelen en de gastbeleving duurzaam te verbeteren. Hospitality, Beleving, en Relatie met alle belanghebbenden staan hierin centraal.

In een SiR Goodwill-traject werken we in korte cycli van belevingsmetingen en verbeteracties binnen een organisatie. Zo bouwen we in co-creatie met belanghebbenden, op alle niveaus in de organisatie, aan het gastvrijheids-DNA van de medewerkers en de beleving van de gast. We werken aan duurzame verandering en een streven naar beter. Ons team bestaat uit Hotello’s (met een hele berg vakkundigheid) die vinden dat het in organisaties wel wat gastvrijer kan.

En zo komen we bij de Goodwill: continu verbeteren en Hospitality zitten in ons DNA! Bij SiR Goodwill geloven we in de kracht van een goede relatie tussen organisatie en gast, want iedereen verdient het om als persoon gezien te worden.

Benieuwd geworden?

Ook enthousiast geworden om met gastvrijheid aan de slag te gaan onder de professionele begeleiding van SiR Goodwill? Heeft uw organisatie behoefte aan een tijdelijke projectmanager? Of loopt u tegen een andere uitdaging aan?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: eva@sirgoodwill.org 

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org