SiRGoodwill | Erkend Leerbedrijf

Gastvrijheid zit in ons dna

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de hospitality of facilitaire sector in de zorg? Dan ben je bij SiR Goodwill aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor SiR Goodwill?

Als erkend leerbedrijf bieden wij MBO, HBO en WO studenten een unieke kans om praktijkervaring op te doen in de zorg. Een stage in de zorg geeft veel voldoening omdat je verschil maakt voor mensen op de momenten die ertoe doen. Je krijgt te maken met veel verschillende perspectieven, wensen en behoeften, waardoor het ook veel uitdaging biedt. We hebben verschillende opdrachtgevers in diverse delen van het land, dus wellicht ook bij jou in de buurt! Je kan bij ons terecht voor een meewerkstage en krijgt daarnaast uiteraard ook de ruimte voor het uitvoeren van je afstudeeronderzoek. Bij SiR Goodwill staan we klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in jouw professionele groei.

Een stage die aansluit bij jouw studie

Bij SiR Goodwill hebben we diverse stageplekken beschikbaar op het gebied van hospitality en facility management binnen de zorg. Dit stelt je in staat om praktijkervaring op te doen in een omgeving die direct aansluit bij jouw studie. Of je nu een studie volgt aan een hbo, wo of mbo-instelling, wij zorgen ervoor dat je kunt werken aan relevante projecten en taken die aansluiten op jouw interesses.
x
Een greep uit de mogelijke werkzaamheden tijdens jouw stage:
  • Opstellen van Patiënt/Guest Journeys
  • Bijwonen van verschillende bijeenkomsten op verschillende niveaus in de organisatie, zoals dagstarts, briefings en meetings
  • Betrekken van verschillende en relevante stakeholders
  • Vaststellen van beoogde Hospitality-criteria en deze conceptmatig implementeren
  • Betrekken van de medewerkers en helpen hun Hospitality-competenties ontwikkelen
  • Meten en verbeteren van Patiënt- en Bezoekerstevredenheid

Meer informatie over onze methode kun je hier vinden. Ook hebben we een interessant nieuw product in ontwikkeling, genaamd SiRrounding. Ook hier zou je ons in kunnen ondersteunen!

Persoonlijke begeleiding voorop

Bij SiR Goodwill geloven we in persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel tijdens jouw stageperiode. Onze ervaren professionals (die zelf ook ooit zijn begonnen als stagiair!) zullen je ondersteunen, feedback geven en samen met jou kijken naar mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Veelgestelde vragen

1. Biedt SiR Goodwill ook stages aan voor MBO-studenten?

Ja, naast HBO en WO-studenten verwelkomen we ook graag MBO-studenten voor een stage bij SiR Goodwill. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

2. Wat zijn de vereisten om in aanmerking te komen voor een stage bij SiR Goodwill?

Voor een stage bij SiR Goodwill dien je ingeschreven te staan bij een hbo, wo of mbo-instelling. Je hebt bij voorkeur werk- en studie-ervaring in de Hospitality-industrie en affiniteit met de zorg. Je stage zal deels gaan om projectmanagement dus het is belangrijk dat je zelfstandig, proactief uitdagingen wil oppakken en op mensen af kan stappen. Tot slot kijken we ook naar jouw motivatie en enthousiasme tijdens het kennismakingsgesprek.

3. Biedt SiR Goodwill ook afstudeeropdrachten aan?

Ja, naast meewerkstages bieden wij ook de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek uit te voeren bij SiR Goodwill. Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijke onderwerpen.

4. Zijn jullie een erkend leerbedrijf?
Jazeker! We zijn door Stichting ELHBO gecertificeerd als Erkend Stagebedrijf HBO/WO. Dit betekent dat we het ondersteunen en opleiden van de volgende generatie zorgprofessionals erg serieus nemen, en dat jij dus een stage van hoge kwaliteit tegemoet gaat. We zijn er trots op om studenten de gelegenheid te bieden om in een echte werkomgeving vaardigheden op te doen en zichzelf te ontwikkelen. Neem contact met ons op om te kijken of we ook voor jouw opleiding erkend zijn.

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org