SiRrounding

Gastvrijheid zit in ons dna

Bij SiR Goodwill streven we voortdurend naar innovatie en verbetering. Daarom hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan de ontwikkeling van een baanbrekend interactief dashboard op basis van onze wetenschappelijk onderbouwde methode. Dit hebben we in co-creatie gedaan met een van onze langdurige opdrachtgevers, het OLVG in Amsterdam. Door het te ontwikkelen in co-creatie met de zorg, sluit het product beter aan op de behoeften van onze opdrachtgevers. We zijn verheugd om SiRrounding te introduceren, een waardevolle aanvulling op onze methode die organisaties in staat stelt om op een efficiënte en effectieve manier de eindgebruikersbeleving te monitoren en verbeteren.

Net zoals een autodashboard voortdurend de snelheid, het brandstofniveau en de motortemperatuur weergeeft, is het in een organisatie ook van onschatbare waarde om op de hoogte te zijn van het huidige prestatieniveau. SiRrounding biedt een overzichtelijk totaalbeeld van de voortgang en het succes van verschillende afdelingen door het combineren van Key Performance Indicators (KPI’s) binnen de SiR Goodwill methode. Door het inzicht in KPI’s en de trends die daaruit voortkomen, kan er actiegericht worden bijgestuurd op lage scores en kunnen hoge scores worden beloond. De actiegerichtheid en interactie met het dashboard zijn van groot belang. Hierdoor wordt het gebruik van het dashboard namelijk een geïntegreerd hulpmiddel in de dagelijkse werkzaamheden en op strategisch niveau. Of je nu een manager, teamleider of operationele medewerker bent, SiRrounding biedt jou inzicht in de stand van zaken en creëert een verbetercultuur op alle niveaus van de organisatie.

SiRrounding is met onze partner Victa Business Intelligence gebouwd in Microsoft Power BI, een krachtig en gebruiksvriendelijk platform voor gegevensanalyse en visualisatie. Hierdoor kan het dashboard bij de meeste organisaties eenvoudig worden geïntegreerd en profiteren alle gebruikers van de voordelen van deze innovatieve tool. Met SiRrounding streven we ernaar om organisaties te helpen een cultuur van voortdurende verbetering te creëren en zo een gastvrijere omgeving te bieden aan patiënten, bezoekers en medewerkers in de facilitaire zorg.

Benieuwd geworden? Bekijk de sprintsessie webinar (6 minuten) via deze link. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over SiRrounding en hoe het jouw organisatie kan ondersteunen bij het bereiken van onderscheidende gastvrijheid en dienstverlening.”

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag verder. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

6 + 13 =

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org