Projectmanagement

Gastvrijheid zit in ons dna

Zie jij in jouw (zorg)organisatie ook veel mogelijkheden tot verbetering, maar kom je handen en/of kennis tekort? Geen zorgen, SiR Goodwill pakt ook opdrachten op projectmatige basis op! Met onze hands-on aanpak weten wij projecten binnen een mum van tijd succesvol te borgen in de organisatie. Zo hebben wij onder andere de volgende projecten ondersteund of geleid.

Implementatie Culicart

Het OLVG ziekenhuis heeft onze ondersteuning ingeroepen om een grote digitaliseringstransitie te begeleiden op het gebied van patiënten voeding. We hebben samen met de afdelingen succesvol een nieuw digitaal voedingsregistratiesysteem geïmplementeerd, met behulp van overtuigingskracht en doorzettingsvermogen om het hele team in deze verandering mee te krijgen en het op die manier te borgen binnen de organisatie. Hiermee is de patiëntveiligheid EN patiëntgerichtheid significant gestegen.

Opzetten bezoekersadministratie bureau

Wegens de toenemende agressie van bezoekers in het gasthuis, onder andere als gevolg van de coronamaatregelen, kwam de vraag om snel een nieuwe afdeling op te zetten. Mede dankzij onze oplossingsgerichtheid wisten wij binnen een paar dagen bezoekersstromen te reguleren op een gastvrije manier en zo agressie op de afdelingen te voorkomen. Door onze gastvrije en professionele training voor de medewerkers kon de bezoekersadministratie al na een paar weken door de organisatie geborgd worden.

Projectleiderschap voeding

Wegens onvoorziene omstandigheden was er op zeer korte termijn een projectleider nodig voor de afdeling F&B binnen een ziekenhuis. Door onze flexibiliteit en kennis van het vak, wisten wij deze rol binnen no time succesvol te vervullen voor een maximale loopduur van één jaar.

De kosten die hierbij komen kijken verschillen per traject en de duur hiervan. Stuur ons gerust een mail op om de mogelijkheden te bespreken en een indicatie van de benodigde investering te ontvangen!

Meer informatie nodig?

Wij helpen je graag verder. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

15 + 10 =

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org