Nieuwsbrief

Juli

Ontdek SiRrounding – Het interactieve dashboard van SiR Goodwill!

Geweldig nieuws dat we graag met jullie willen delen! SiR Goodwill heeft samen met Victa – Business Intelligence SiRrounding gelanceerd, een interactief dashboard dat voor en door de zorg is ontwikkeld om de eindgebruikersbeleving te kunnen meten, monitoren en verbeteren.

Wil je meer te weten komen over dit innovatieve dashboard en ontdekken hoe het jouw werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen? Dan nodigen we je graag uit om onze sprintsessie webinar te bekijken. Tijdens de korte webinar neemt Cheyenne Bakker je mee door de fantastische mogelijkheden van SiRrounding. Je zult zien hoe je met behulp van dit dashboard gegevens kunt visualiseren en betere beslissingen kunt nemen op het gebied van de beleving.

Bekijk het hier: https://lnkd.in/eKYt6vWR
Vul je gegevens in en bekijk het webinar (het filmpje duurt ongeveer 6 minuten) op elk moment dat het jou uitkomt. Zo kun je profiteren van waardevolle informatie en hoef je geen enkel detail te missen.

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op!

#inspiratie: Verrijk je relaties met de emotionele bankrekening!

Net zoals we financiële rekeningen hebben, hebben we ook emotionele rekeningen bij elkaar. Het is een krachtige metafoor die ons in staat stelt om onze relaties op te bouwen, te onderhouden en te laten floreren.


Wat is de Emotionele Bankrekening? Het is een symbolische rekening die we hebben met elke persoon waarmee we een band hebben, of het nu familieleden, vrienden, collega’s of zakelijke partners zijn. Elke interactie die we hebben, voegt waarde toe of haalt waarde van deze emotionele rekening af. Positieve acties, zoals oprecht luisteren, betrokkenheid tonen en anderen ondersteunen, doen de rekening groeien. Maar negatieve acties, zoals onverschilligheid of kritiek, halen waarde uit de rekening.

Waarom is de Emotionele Bankrekening zo belangrijk? Het opbouwen van gezonde en sterke relaties vereist een positief saldo op deze symbolische rekening. Het vergt investering van tijd en moeite, maar de resultaten zijn de moeite waard. Een positieve rekening zorgt ervoor dat er wederzijds vertrouwen, begrip en steun kunnen worden opgebouwd. Daarnaast helpt het om moeilijke momenten of conflicten veerkrachtig te overbruggen.

Het is dus belangrijk om je bewust te zijn van interacties met anderen en de impact die ze hebben op de emotionele bankrekening. Door consistent te investeren in je relaties door middel van positieve acties, wordt het opbouwen van duurzame relaties een stuk makkelijker. Kijk naar de tips hieronder om te zien hoe je er zelf mee aan de slag kan. Voeg waarde toe aan je zakelijke relaties en zie ze groeien!

Was je al bekend met het concept van de emotionele bankrekening? We horen graag jouw ervaringen hiermee!

Fijne zomervakantie van het SiR Goodwill team!

☀️🌞

Met de zomer in volle gang, willen we graag een warme en welverdiende #zomervakantie wensen aan al onze gewaardeerde collega’s en connecties! 🏖️🌴 Het is de tijd om te ontspannen, te genieten van de zon en nieuwe herinneringen te maken met vrienden en familie. Maar voordat we allemaal erop uit gaan, willen we ook graag het belang van een goede #overdracht benadrukken. In deze drukke periode kan het gemakkelijk zijn om dit over het hoofd te zien.

Een effectieve overdracht is essentieel om ervoor te zorgen dat projecten vlot blijven verlopen en dat gasten en klanten altijd de beste service ontvangen, ongeacht wie er aan het roer staat. Het waarborgen van een succesvolle kennisoverdracht is van vitaal belang voor de #continuïteit en #groei van projecten. Zorg dus voor goede documentatie en transparante #communicatie om de overdracht succesvol te laten verlopen. Ook is het belangrijk om genoeg tijd te nemen voor de overdacht. Begin een paar weken voor je vakantie al met het nadenken over de geschikte persoon en neem hem of haar alvast mee in een aantal zaken. Dat is voor jullie beiden aangenaam werken.

Door te plannen voor een succesvolle overdracht, zorg je ervoor dat je vervanger vlekkeloos de taken op zich kan nemen. En zo kan jij met een gerust hart je telefoon op stil zetten.

Namens het SiR Goodwill team wensen we iedereen een hele fijne zomervakantie!🌞 Wij werken zelf gewoon door tijdens de zomer (met dank aan effectieve overdachten) en zullen ook op LinkedIn blijven posten, dus stay tuned.

Nieuw project! SiR Goodwill en het Martini Ziekenhuis 🤝

Met veel enthousiasme kondigen we een nieuwe samenwerking aan tussen SiR Goodwill en Martini Ziekenhuis! We gaan daar aan de slag met het meten en verbeteren van de beleving bij de patiëntenvoeding, volgens onze wetenschappelijk onderbouwde methode. We zijn erg enthousiast over deze schitterende nieuwe opdracht en de positieve energie die al voelbaar is bij alle betrokkenen, waaronder Relinde van den Berg en Jos Nijhof. Uiteraard zullen we jullie hier op de hoogte houden van de ontwikkelingen en voortgang!

Als onderdeel van deze nieuwe uitdaging zijn we op zoek naar een gedreven 
#stagiair om zich bij het Martini in te zetten. Deze #stage biedt een unieke kans om nauw samen te werken met zowel SiR Goodwill als het Martini Ziekenhuis en praktijkervaring op te doen in project management in de zorg. De voornaamste taak is het verbeteren van de patiëntbeleving en tevredenheid in het ziekenhuis. Daarnaast is er veel ruimte om projecten op te pakken die jou interesseren, zoals marketing of andere zaken binnen dit bedrijf. Dat is dus een brede stage met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen interessegebieden! Het is een 
#meewerkstage waarbij je daarnaast een dag in de week krijgt om aan je afstudeeropdracht/scriptie te werken.

Ben jij de student die we zoeken? Jij…

* Bent HBO student (bijv. Hotel- of Facility Management)

* Hebt bij voorkeur werk- en studie ervaring in de Hospitality industrie, maar ook affiniteit met de zorg
* Bent resultaatgericht, initiatiefrijk, en een echte teamspeler
* Proactief en toont initiatief; persoonlijk leiderschap is belangrijk. Je stage zal deels gaan om projectmanagement dus het is belangrijk dat je zelfstandig uitdagingen wil oppakken en op mensen af kan stappen
* Flexibel en veerkrachtig. Het ziekenhuis is een dynamische omgeving waardoor je soms last minute je plannen moet omgooien, dus hier moet je goed mee om kunnen gaan
* Klantgericht, behulpzaam en gastvrij

Wij bieden jou:

* Goede ondersteuning, begeleiding en persoonlijke aandacht vanuit SiR Goodwill en het Martini om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen in je rol;


* Een leuke en flexibele stage waarin geen dag hetzelfde is. Een stage in de zorg geeft veel voldoening omdat je verschil maakt voor mensen op de momenten die ertoe doen. Je krijgt te maken met veel verschillende perspectieven, wensen en behoeften, waardoor het een leuke uitdaging is;
* Brede mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
* Een leuk en enthousiast team om mee samen te werken. Het team heeft een laagdrempelige en aangename sfeer waarin je makkelijk iedereen kan aanspreken of om hulp vragen;
* De mogelijkheid om ook soms thuis te kunnen flexwerken;
* Een passende stagevergoeding uiteraard.

Ben je enthousiast geworden? Voor verdere informatie over de stage kun je contact opnemen met Eva Nieuwkoop (eva@sirgoodwill.org) om een telefonische kennismaking in te plannen!

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org