Nieuwsbrief

Juni

inspiratie De sleutel tot betekenisvolle belevingsmetingen!

Vandaag nemen we je mee naar de onmisbare rol van #ambassadeurs binnen de wetenschappelijk onderbouwde SiR Goodwill methode. Deze gepassioneerde medewerkers of eindgebruikers spelen een cruciale rol in het vertegenwoordigen van de eindgebruikers in belevingsmetingen. In onze belevingsmetingen vragen wij alle respondenten of ze interesse hebben om betrokken te blijven bij verdere ontwikkelingen. Uit de geïnteresseerden selecteren wij dan geschikte ambassadeurs die gedurende het verbetertraject waardevolle input kunnen leveren.

Waarom zijn zij zo waardevol in dit proces? Ontdek het hieronder!

Voorwerpen met een betekenis.

Binnen SiR Goodwill vinden wij het belangrijk dat ons merkmateriaal op een duurzame manier worden ingezet of een achterliggende gedachte heeft. Daarom willen wij ons verhaal achter onze pennen en de visitekaartjes met jullie delen.

Onze nieuwe pennen zijn van tarwestro gemaakt. Tarwestro is een bijproduct van de tarweoogst en wordt vaak als afval gezien. Door tarwestro te gebruiken voor onze pennen, dragen wij bij aan de reductie van landbouwafval en dragen wij niet bij aan de productie van de traditionele plastic pennen.

Een positieve indruk achterlaten die blijft hangen vinden wij erg belangrijk en is onderdeel van onze methode. In plaats van dat het visitekaartje na gebruik in de prullenbak belandt kan ons kaartje worden geplant om uit te groeien tot een mooie plant. De achterliggende gedachten is dat na de kennismaking de relatie kan beginnen met groeien.

Dit zijn zomaar twee producten waarvoor wij bewust kiezen om het net even anders te doen dan andere bedrijven.

Aan welke voorwerpen hebben jullie extra aandacht besteed?

Voorstellen Femke

Vandaag mogen wij Femke Jansen aan jullie voorstellen.

Na het afronden van verschillende stages aan De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences als student facility management is Femke Jansen erachter gekomen dat de zorgsector haar het meest aanspreekt.

Daarom is ze voor haar afstudeeropdracht opzoek gegaan naar een organisatie in de zorgsector. Op deze manier is Femke Jansen terecht gekomen bij Nieuw Unicum. Het persoonlijke contact en iets kunnen beteken voor een ander spreekt haar het meeste aan binnen de zorg.

De komende periode gaat ze onder begeleiding van SiR Goodwill afstuderen bij Nieuw Unicum. Hierbij ga ik mij focussen op de service en de beleving van het eten en drinken binnen Nieuw Unicum.

Benieuwd naar het verhaal van Femke Jansen of haar afstudeerproject? Stuur haar dan een bericht of kijk bij ons op de website.

Voorstellen Eva en Cheyenne

Vandaag stellen wij onze Junior Consultants Eva Nieuwkoop en Cheyenne Bakker aan jullie voor.

Eva Nieuwkoop werkt sinds haar afstuderen van de Hotel management School Maastricht n 2022 Voor SiR Goodwill en heeft sindsdien verschillende projecten mogen begeleiden en ondersteunen. Momenteel houdt zij zich voornamelijk bezig met sales en SiRrounding. Dit doet zij op afstand voor ons, aangezien ze ook bezig is met het volgen van haar master opleiding.

Cheyenne Bakker werk hier sinds het afronden van haar stage twee jaar geleden. Op dit moment is ze vooral bezig met het project SiRrounding. Binnen het project houdt zij zich niet alleen bezig met het ontwikkelen van SiRrounding, maar is daarbij ook druk met het volgen van een PowerBI cursus. Naast SiRrounding is ze verantwoordelijk voor het coachen bij verbetertrajecten binnen de schoonmaakafdeling.

Benieuwd naar de ervaring van Eva Nieuwkoop en Cheyenne Bakker? Stuur ze dan een berichtje of kijk naar hun verhaal op de website.

WijGastvrij: Een inspirerende dag!

Op 11 mei mocht SiR Goodwill aanwezig zijn bij een evenement van WijGastvrij. Wij waren te gast bij CuliCare Emmeloord onderdeel van Willem de Boer Food & Events en kregen hier een kijkje achter de schermen.

Bij aanvang van het evenement werden wij verwelkomt met een hapje, drankje en een glimlach. Dit was een voorteken voor een geslaagde en inspirerende middag. Het evenement stond in het teken van de zes eetmomenten op een dag waarbij de patiënt op ieder eetmoment een keuze kan maken tussen verschillende gerechten. Goed voor het herstel en het humeur was hierbij de een wederkerende uitspraak.

Gehuld in een blauwe muts en een papieren jas werd ons een rondleiding geven. Dit gaf ons een werkelijke kijk achter de schermen. Het evenement sloten wij af met een presentatie.

Wij van SiR Goodwill willen WijGastvrij, CuliCare Emmeloord en Willem de Boer Food & Events bedanken voor deze geslaagde dag!

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org