Nieuwsbrief

Februari

Nieuwe studenten!

Even voorstellen

Deze week zijn er twee nieuwe toppers begonnen aan hun #stage bij SiR Goodwill! Hicham zit in het laatste jaar van zijn opleiding voor Facilitair Leidinggevende aan MBO College Airport Hoofddorp. Hicham zal onder begeleiding van Cheyenne Bakker aan de slag gaan bij de schoonmaak afdeling in het OLVG.

Cor Jan de Vries zit in het laatste jaar van zijn Hotel Management opleiding aan het Saxion University of Applied Sciences. Cor Jan zal zich focussen op de bezoekersbeleving bij het patiënten servicepunt in het OLVG en zal daarnaast ondersteunen bij belevingsmetingen samen met Bastiaan Stoker.

We kijken er ontzettend naar uit om jullie te mogen begeleiden tijdens jullie stage, en natuurlijk om te zien wat jullie bij zullen dragen aan de organisatie. Maak er een leuke, leerzame en inspirerende tijd van!

Inspiratie: posters in plaats van aftekenlijsten

Bij SiR Goodwill geloven we sterk in de relatie tussen een bedrijf of organisatie en hun eindgebruikers. Het is niet langer voldoende om alleen maar te hopen dat problemen opgelost worden, we moeten proactief zijn en de eindgebruiker direct in contact kunnen brengen met iemand die het probleem kan oplossen. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid, maar zorgt er ook voor dat er snel en effectief op problemen wordt ingespeeld.

Een mooi voorbeeld hiervan is te vinden bij de schoonmaakafdeling van Anna Zorggroep. Problemen en ongelukjes kunnen helaas niet altijd voorkomen worden, maar hoe zorg je ervoor dat ze snel worden opgelost zodat de eindgebruiker zo min mogelijk last ervaart? Tijdens ons meet- en verbetertraject in het Anna hebben we met het kernteam en (toen nog) stagiaire Eva Nieuwkoop de standaard aftekenlijsten vervangen door mooie nieuwe posters waarop het nummer van de schoonmaakafdeling staat. Zo kan een bezoeker direct bellen met een schoonmaakmedewerker, om problemen snel en effectief op te lossen. Daarnaast zorgt deze directe communicatielijn ervoor dat de schoonmaakmedewerker meer zichtbaar is. Met een kleine aanpassing creëer je zo een winwin situatie!

Bekijk de poster hieronder! Meer weten over onze SiR methode en quickwins die we bij jouw organisatie kunnen implementeren? Stuur gerust een berichtje.

Projectleiderschap

Wist je dat SiR Goodwill ook interim projectleiderschap aanbiedt? Wij geloven dat digitalisering en gastvrijheid de sleutel zijn tot een effectieve en verbindende werkomgeving, waarbij we de zorg ontzorgen. Onze aanpak, waarbij we deze twee aspecten op uitstekende wijze samenbrengen, is bewezen door onze succesvolle projecten bij het OLVG ziekenhuis, waaronder Culicart en BedFit. Samen met de medewerkers hebben we deze geweldige innovaties uitgerold en geïmplementeerd op een projectmatige basis. Door middel van onze tijdelijke projectleiderschap services, helpen we jouw organisatie om deze twee aspecten te integreren en de werkprocessen en cultuur te verbeteren. Onze teamleden zijn experts op het gebied van digitalisering en gastvrijheid en hebben jarenlange ervaring in het leiden van projecten binnen de zorg.

Laten we samen jouw organisatie een stukje ontzorgen en vervolgens naar een hoger niveau tillen door ons uitstekende projectleiderschap. Michel Overwijk deelde zijn positieve ervaring met ons, hieronder te lezen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw organisatie kunnen helpen!

Volg ons op LinkedIn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Bisschop Romerostraat 13
1447 ZV Purmerend
M +31(0)6 81 31 32 38
E eva@sirgoodwill.org